Armend Aliu

Zëri Politik - Shqiprim Arifi & Armend Aliu - 21.12.2017

Rtv Aldi  •  Duration: 49:19  •  Size: 45.15 MB

Download Play

Zëri Politik - Shqiprim Arifi, Sami Salihu & Armend Aliu - 15.05.2018

Rtv Aldi  •  Duration: 1:28:44  •  Size: 81.24 MB

Download Play

Zëri Politik - Reshat Neziri, Armend Aliu, Nader Sadiku & Skender Destani - Rtv Aldi

Rtv Aldi  •  Duration: 1:40:09  •  Size: 91.69 MB

Download Play

Mëngjesi në Tribunë - Mysafiri Shqiprim Arifi dhe Armend Aliu

Tribuna Channel  •  Duration: 19:03  •  Size: 17.44 MB

Download Play

Armend Aliu në Programin e Mëngjesit në RTP 19 10 2016

Rtv Presheva  •  Duration: 10:21  •  Size: 9.48 MB

Download Play

Program elektoral: Shqiprim Arifi dhe Armend Aliu nga APN.

preshevacom  •  Duration: 54:56  •  Size: 50.29 MB

Download Play

Target - Armand Ali 27 prill 2015

Armand Ali  •  Duration: 44:40  •  Size: 40.89 MB

Download Play

Shqiprim Arifi - Skender Destanit: Hec be mushu...

siAGORA Network  •  Duration: 4:19  •  Size: 3.95 MB

Download Play

Debati mes politikanëve në Preshevë - WWW.PRESHEVA.AL

Presheva. AL  •  Duration: 2:12:19  •  Size: 121.14 MB

Download Play

Rubikon - Kush fiton në Preshevë?

Kohavision  •  Duration: 1:23:38  •  Size: 76.57 MB

Download Play

Zëri Politik - Shqiprim Arifi & Armend Aliu - Rtv Aldi

Rtv Aldi  •  Duration: 2:18:03  •  Size: 126.39 MB

Download Play

Zëri Politik - Shqiprim Arifi, Armend Aliu & Arzana Bajrami - Rtv Aldi

Rtv Aldi  •  Duration: 1:29:07  •  Size: 81.59 MB

Download Play

UNDP Armend Aliu 04 07 2017

Rtv Presheva  •  Duration: 0:23  •  Size: 359.38 kB

Download Play

Argjent aliu magdallena -xperia z

Armend Aliu  •  Duration: 0:30  •  Size: 468.75 kB

Download Play